Den Fynske Spilfabrik

Mød vores lejere

For at høre nærmere og aftale en rundvisning kan du altid kontakte os på
kontakt@denfynskespilfabrik.dk eller +45 42 95 19 42

image
image

ARTIFACT GAME SOLUTIONS

Artifact er en B2B virksomhed som producerer spil og andre interaktive løsninger. Vi udvikler både små og store produkter. Den grundlæggende service vi leverer er at transformere dine ideer og information om til en interaktiv oplevelse eller et spil.

Spil og interaktive oplevelser kan mere end bare at underholde, de kan også bruges til at levere information på en ny og sjovere måde.

Opstart

2017

Ejer(e)

- Denni Pedersen

Links

Gorilla Gaming

Gorilla Gaming er en virksomhed, som opstod midt i de hårde corona-tider. Hos Gorilla Gaming bygger vi computere med fokus på at give folk en oplevelse, samt yde den bedste service på markedet. Vi smider hele hjertet i vores builds og går ikke fra vores arbejde før vi er 110% tilfredse. Vi puster derudover liv i gamle og glemte dele og finder et nyt hjem til dem. Vores computerløsninger gør det nemt og overskueligt for alle, og vi hjælper med at finde en løsning der passer ethvert budget.

Vi renser og reparerer også bærbare, konsoller og macbooks!

Opstart

2020

Ejer(e)

- August Rokkjær

- Beslind Polisi

Nordic Performance Art

Gennem netværk søger NPA at opbygge positive miljøer, hvor internationale danske og nordiske kunstnere mødes for at skabe og nytænke musikdramatiske værker på tværs af kunstgenrer. NPA bryder med traditionel musikdramatik ved
at arbejde med hybride værker og blande kunst- og lydinstallation, dans, performance, elektronisk, indie og klassisk musik.

Opstart

2012

Ejer(e)

- Tine Louise Kortermand

TimberNest

TimberNest er en start-up fra Odense, der vil udfordre måden vi er sociale på i vores moderne samfund. Vi engagerer os i det autentiske samspil mellem mennesker ved at designe sociale møbler, der skaber grobund for naturligt samvær.

Vores produkter skaber et fundament for udvikling af relationer mellem mennesker og inviterer til aktivitet. TimberNest stimulerer brugerens kreativitet, og frister nysgerrige sjæle med sit nytænkende danske design.

Samtidig stiller vi krav til os selv om at vores produkter skal være af god kvalitet og så bæredygtige som muligt.

Opstart

2016

Ejer(e)

- Kristian Grove Poulsen

Kuunda

Jeg er holistisk arkitekt – med fokus på involvering og implementering i øjenhøjde. Min mission er at skabe de allerbedste arbejdspladser. Derfor hjælper jeg virksomheder med at skabe de optimale rum og rammer, så de kan vækste både trivsel og bundlinje – uden at nogen efterlades på sidelinjen.

Opstart

2019

Ejer(e)

- Mette Borg  Borup

YPISA

Gennem forskningsbaserede metodikker, pædagogikker og psykologiske redskaber er det vores mission at opkvalificere svømmeundervisningen globalt med personlig og kognitiv udvikling i fokus for både børn og voksne.

Igennem blended-læring vil du blive inspireret til at forberede den bedste undervisning for dine svømmere. Vi har sat barren højt i alle vores tilbud, som eksisterer til både instruktører og forældre. Vores seneste tilbud er uddannelse af svømmeskoleledere og ambassadører, der kan rykke læringsmiljøet i svømmehallen til et helt nyt niveau.

Opstart

2020

Ejer(e)

- Liselotte Christensen

- Maria Jæger

SL Freelance

Som udvikler er jeg meget nysgerrig efter de nyeste trends og funktioner i de sprog og værktøjer, som jeg bruger i mit daglige arbejde.

Udover at arbejde primært i .NET, MSSQL og Azure realm har jeg også en dyb interesse i at lære om andre sprog og teknologier som Node.js, Python, NoSQL og lignende.

Opstart

2020

Ejer(e)

- Søren Larsen

Links

ClimEdu

ClimEdU hjælper virksomheder med at skabe overblik over CO2eq og ressource aftryk igennem LCA, klimaregnskab og bæredygtighedsrapportering.

Vores primære fokus er bæredygtighedsrådgivning, og her vil vi være virksomhedernes første valg i samarbejdspartner i rådgivning & kompetenceudvikling. Vi arbejder for, at vores kunder står stærkere på markedet, ved at vejleder igennem den bæredygtige & væredygtige omstilling og drift af virksomheden.

Hos os, har vi fokus på en ansvarlig forvaltning af vores økonomi og Jordens balance. Derfor går 15% af overskuddet til investering i naturen.

Opstart

2023

Ejer(e)

- Michael Bøtker Møller Nielsen

Fru Breds Have

Hos Fru Breds Have syntes vi at havearbejdet skal være en leg.

Vi har gjort os umage med at finde de rigtige leverandører, som har stor fokus på miljøet og kvalitet, så produktet har en lang levetid. Vi vægter højt at vores produkter er designet og produceret i Europa.

Håber du vil tjekke webshoppen ud og måske blive inspireret til endnu mere haveglæde.

Velkommen til!

Opstart

2023

Ejer(e)

- Mette Kjærsgaard Bred

Kom i kontakt

Lad os høre
dine tanker

Vi gi’r gerne en kop kaffe og en rundvisning, så du er altid velkommen til at kigge forbi.

Du kan også fange os ved at skrive eller ringe til os på:

Email: kontakt@denfynskespilfabrik.dk
Telefon: (+45) 42 95 19 42

    Online
    Chat med os!