Den Fynske Spilfabrik
3374185

Fast plads
1.000 kr./mdr.

Med en fast kontorplads i vores åbne kontorlandskab får du dit eget hæve-/sænkebord og en tilhørende stol, som ingen andre end du benytter. Det betyder også, at du er velkommen til at pryde din kontorplads med planter, kontorartikler eller motiverende snacks uden at skulle rydde bordet ved fyraften. Hver aften låses lokalet af, så dine ting står i fred.

Har du ting, du er særligt øm over for? Så brug dit skab i garderoben, som du får med i prisen. Du er også velkommen til at bringe yderligere møbler, så længe de ikke fylder ud over din kontorplads eller efter aftale.

Denne løsning er til dig, der kommer stort set hver dag på kontoret.

image

Gode frokostmuligheder

I samme bygning, som du kan få en kontorplads, ligger der en hyggelig café, hvor du kan købe frokost, café latte, en kold fyraftensøl eller hvad hjertet ellers kunne begære. Og kun 700 meter væk ligger den lokale Rema1000.

Gode transportmuligheder og gratis parkering

Den Fynske Spilfabrik ligger 5 mins gang fra stationen, som ligger kun 20 minutter med tog fra Odense Banegård. Kommer du i bil er der nem adgang fra Svendborgmotorvejen og gratis parkering.

Mulighed for inflydelse

Melder du dig ind som medlem af foreningen, har du mulighed for at stille op til bestyrelsen og medskabe foreningens fremtid. Du kan blive medlem uanset om du lejer dig ind i vores kontorkollektiv eller ej.

Kom i kontakt

Lad os høre
dine tanker

Vi gi’r gerne en kop kaffe og en rundvisning, så du er altid velkommen til at kigge forbi.

Du kan også fange os ved at skrive eller ringe til os på:

Email: kontakt@denfynskespilfabrik.dk
Telefon: (+45) 42 95 19 42

    Online
    Chat med os!