Leje af kontorpladser og kontorer

Fast plads

til 1000 kr./mdr.
(under 5 pladser tilbage)

Private kontorer

Fra 2.000kr./mdr.
(pt. ingen ledige kontorer)

Flyverplads

til 600 kr./mdr.
(under 5 pladser tilbage)

Du kan altid kontakte os på kontakt@denfynskespilfabrik.dk eller 42 95 19 42 for at høre nærmere og aftale en rundvisning.

Få kontor i Den Fynske Spilfabriks kontorkollektiv

Hvad efterspørger du i et kontorfællesskab? Hvis svaret er overskuelig husleje og socialt, fagligt fællesskab, så er Den Fynske Spilfabrik lige stedet for dig.

Uanset hvilken pladstype du vælger, er nedenstående med i prisen:

  • Kaffe og print
  • Eget aflåseligt skab
  • Ugentlig rengøring
  • Forbrug (el, vand og varme)
  • Hurtigt internet (1000/500 Mbit)
  • Afbenyttelse af fælles mødelokaler og fælleskøkken

Fællesskab og socialt samvær på kontoret – hver dag

Vi stræber efter at skabe et iværksættermiljø, hvor vi kommer hinanden ved både fagligt og socialt. Helt konkret betyder det, at:

  • Vi alle sammen er på fornavn med hinanden, og ved, hvad hinandens projekter og virksomheder går ud på (i hvert fald i grove træk).
  • Vi spiser så vidt muligt frokost sammen hver dag kl. 12:00.
  • Vi holder både sociale og faglige arrangementer hele året, herunder sommerfest, julefrokost og brætspilsaftener

Åbent kontorlandskab

Fast plads 1000 kr./mdr.

Med en fast kontorplads i vores åbne kontorlandskab får du dit eget hæve-/sænkebord og en tilhørende stol, som ingen andre end du benytter.

Det betyder også, at du er velkommen til at pryde din kontorplads med planter, kontorartikler eller motiverende snacks uden at skulle rydde bordet ved fyraften. Hver aften låses lokalet af, så dine ting står i fred.

Har du ting, du er særligt øm over for? Så brug dit skab i garderoben, som du får med i prisen. Du er også velkommen til at bringe yderligere møbler, så længe de ikke fylder ud over din kontorplads eller efter aftale.

Denne løsning er til dig, der kommer stort set hver dag på kontoret.

Flyverplads 600 kr./mdr.

Med en flyverplads i vores åbne kontorlandskab er du velkommen til at komme og arbejde, så ofte du har lyst.

Til forskel fra en fast plads, må du dog ikke indrette skrivebordet eller lade nogle ting stå på bordet – det skal ryddes, når du tager hjem. Du er heller ikke garanteret at kunne få den samme plads fra gang til gang.

Denne løsning er til dig, der er meget på farten, eller som ofte arbejder hjemmefra eller andre steder.

Private kontorer

Vores private kontorer har en kvadratmeterpris på ca. 75 – 80,- om måneden.

Det er muligt at dele vores private kontorer med andre virksomheder. Er man flere virksomheder om kontoret, hæfter man solidarisk – dvs. smutter den ene virksomhed, er den eller de virksomheder, der bliver i kontoret, forpligtede på at betale den fulde leje for kontoret. 

OBS: Vi har pt. ingen ledige private kontorer.

Øvrige fordele

Gode frokostmuligheder

I samme bygning, som du kan få en kontorplads, ligger der en hyggelig café, hvor du kan købe frokost, café latte, en kold fyraftensøl eller hvad hjertet ellers kunne begære. Og kun 700 meter væk ligger den lokale Rema1000.

Gode transportmuligheder og gratis parkering

Den Fynske Spilfabrik ligger 5 mins gang fra stationen, som ligger kun 20 minutter med tog fra Odense Banegård. Kommer du i bil er der nem adgang fra Svendborgmotorvejen og gratis parkering.

Mulighed for inflydelse

Melder du dig ind som medlem af foreningen, har du mulighed for at stille op til bestyrelsen og medskabe foreningens fremtid. Du kan blive medlem uanset om du lejer dig ind i vores kontorkollektiv eller ej.

Det med småt...

”Kaffe og print” er selvfølgelig inden for rimelighedens grænser, dvs. til eget dagligdagsforbrug – ikke til distribution til fx kunder.

Den ugentlige rengøring inkluderer støvsugning, gulvvask og aftørring af overflader. Du står dog selv for aftørring af dit skrivebord og de ting, du har sat op på det.

Alle er fælles om at holde vores faciliteter pæne og rene. Vi forventer derfor, at du rydder op og gør rent efter dig selv i fælles mødelokaler og fælleskøkken.

Du kan altid kontakte os på kontakt@denfynskespilfabrik.dk eller 42 95 19 42 for at høre nærmere og aftale en rundvisning.