Leje af kontorpladser og kontorer

Få kontor i Den Fynske Spilfabriks kontorkollektiv

Fast plads

til 1000 kr./mdr.

Privat kontor

Fra 2.000kr./mdr.
(pt. ingen ledige kontorer)

Flyverplads

til 600 kr./mdr.

Hvad efterspørger du i et kontorfællesskab? Hvis svaret er overskuelig husleje og socialt, fagligt fællesskab, så er Den Fynske Spilfabrik lige stedet for dig.

Uanset hvilken pladstype du vælger, er nedenstående med i prisen:

  • Fri afbenyttelse af fælles mødelokaler og fælleskøkken
  • Kaffe og print ad libitum
  • Eget aflåseligt skab
  • Hurtigt internet (1000/500 Mbit)
  • Forbrug (el, vand og varme)
  • Ugentlig rengøring

Åbne kontorlandskab

Fast plads 1000 kr./mdr.

Med en fast kontorplads i vores åbne kontorlandskab får du dit eget hæve-/sænkebord og en tilhørende stol, som ingen andre end du benytter. 

Det betyder også, at du er velkommen til at pryde din kontorplads med planter, kontorartikler eller motiverende snacks uden at skulle rydde bordet ved fyraften. Hver aften låses lokalet af, så dine ting står i fred.

Har du ting, du er særligt øm over for? Så brug dit skab i garderoben, som du får med i prisen. Du er også velkommen til at bringe yderligere møbler, så længe de ikke fylder ud over din kontorplads eller efter aftale.

Denne løsning er til dig, der kommer stort set hver dag på kontoret.

Flyverplads 600 kr./mdr.

Med en flyverplads i vores åbne kontorlandskab er du velkommen til at komme og arbejde, så ofte du har lyst. 

Til forskel fra en fast plads, må du dog ikke indrette skrivebordet eller lade nogle ting stå på bordet – det skal ryddes, når du tager hjem. Du er heller ikke garanteret at kunne få den samme plads fra gang til gang.

Denne løsning er til dig, der er meget på farten, eller som ofte arbejder hjemmefra eller andre steder.

Privat kontor

Vores private kontorer har en kvadratmeterpris på ca. 75 – 80,- om måneden.

Det er muligt at dele vores private kontorer med andre virksomheder. Er man flere virksomheder om kontoret, hæfter man solidarisk – dvs. smutter den ene virksomhed, er den eller de virksomheder, der bliver i kontoret, forpligtede på at betale den fulde leje for kontoret. 

OBS: Vi har pt. ingen ledige private kontorer.

Kontor 1

sdfkfdkdfklslksdf kmlsd sdf mklsdf kmlsdfkmlsdflkm dmls mkldfs lkmsd kl

Øvrige fordele

Gode frokostmuligheder​

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Gode transportmuligheder og gratis parkering​

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Mulighed for indflydelse​

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Det med småt…

”Kaffe og print ad libitum” er selvfølgelig inden for rimelighedens grænser, dvs. til eget dagligdagsforbrug – ikke til distribution til fx kunder.

Den ugentlige rengøring inkluderer støvsugning, gulvvask og aftørring af overflader. Du står dog selv for aftørring af dit skrivebord og de ting, du har sat op på det.

Alle er fælles om at holde vores faciliteter pæne og rene. Vi forventer derfor, at du rydder op og gør rent efter dig selv i fælles mødelokaler og fælleskøkken. 

Du kan altid kontakte os på kontakt@denfynskespilfabrik.dk eller 42 95 19 42 for at høre nærmere og aftale en rundvisning.