Digitale produkter af digitale iværksættere

Savner du en ny hjemmeside til din virksomhed? Eller kunne du godt tænke dig at gøre lidt ekstra ud af din promovering gennem et sjovt mini-spil? Måske vil du skille dig ud i mængden med en showcase i VR? Mulighederne er mange, når vi lever i en digital verden. Det ved vi, og det ved fremtidens virksomheder. På Den Fynske Spilfabrik har vi flere digitale profiler, der hver især er specialiseret inden for forskellige områder. Læs med her, eller giv os et kald på 42951942 og hør mere om, hvad vores digitale iværksættere kan tilbyde dig og din virksomhed. Med digitale produkter som film, hjemmesider og spil kan du gå et skridt mere i den rigtige retning for synliggørelsen af din vision.

Digitale produkter: film som medie

Det visuelle vinder mere og mere frem. I takt med at teknik og teknologi er blevet skarpere og bedre, overtager filmen og lyd de stillestående billeder og ord. Det ser vi i nyheder, og det ser vi i promoveringen af virksomheder såvel som i kampagner. Den gode video fanger, og oplæsninger af nyheder er nemme at tage med på farten. Selvom en god infograf eller et inddragende foto stadig skaber opmærksomhed, er der ingen tvivl. Vejen frem er filmmediet – og de skal være i god kvalitet med et godt budskab og en spændende vinkel.

Er du interesseret i at opdage filmmediet på ny? Så kontakt vores videofotograf Niels Baldus på niels@baldus.dk eller 30225387. Med over 20 års erfaring fra blandt andet TV2 og DR har han styr på teknik, kamera og nye tendenser. Se f.eks. den profilvideo, som Baldus lavede for Den Fynske Spilfabrik i august 2018.

Spil, grafisk design og hjemmeside

Programmører, 3D-designere, grafiske designere, VR-kyndige og spiludviklere. Artifact-teamet mangler ikke kompetencer. Mangler du noget lækkert visuelt i din kommunikationsplan? Eller måske vil du wow’e kunderne til næste salgsmøde? Med lækre digitale produkter inden for det visuelle og interaktive, er du sikker på at kunne skille dig ud. Artifact-teamet beskæftiger sig primært med VR og spiludvikling. Men et team med så dygtige kvalifikationer skal ikke gå til spilde. Derfor tager de løbende opgaver ind, som vedrører de enkeltes faglige profiler. De har f.eks. lavet Polymerens hjemmeside, og de laver løbende mini-spil til Den Fynske Spilfabrik.

Kunne du være interesseret i at høre, hvordan du kan integrere VR og spil i din nye promoveringsstrategi? Eller vil du høre mere om mulighederne for at få lavet en ny hjemmeside? Så kontakt Artifact her.

På Den Fynske Spilfabrik har vi mange forskellige profiler siddende med hver deres kompetencer. Hver dag arbejder de på spændende projekter og fede opgaver. Er du lidt i tvivl om, hvilke profiler du mangler for at få dit projekt til at blive succesfuldt? Så kontakt vores daglige koordinator Fleur Bernburg på 42951942 eller fleur@denfynskespilfabrik.dk. Hun har helt styr på hver af vores iværksætteres profiler og kan i fællesskab med dig finde frem til de helt rigtige profiler til dit næste projekt. Du kan også se oversigten over vores iværksættere her.

Var det ikke helt det, du søgte? Så se vores samlede ydelser.