Ydelser

Her på siden kan du læse om de ydelser, der tilbydes af Den Fynske Spilfabrik og de iværksætterne, der har kontor hos os. 

Den Fynske Spilfabriks ydelser

Den Fynske spilfabrik faciliterer iværksættere gennem udlejning af lokaler og skrivebordspladser. Er du på jagt efter et kontor, og arbejder du med digitale, kreative produkter og ydelser, er Den Fynske spilfabrik et rigtig godt bud.

Udlejning af kontorfaciliteter

Vi tilbyder tre typer lejemål:

Lejen for ovenstående tillægges ikke moms. 

Mødelokaler

Den Fynske Spilfabrik tilbyder adgang til forskellige mødelokaler. Lokalerne egner sig til møder, workshops og undervisning. Her er lejen 140 kr. ekskl. moms pr. time – eller 1.200 kr. ekskl. moms pr. dag. Læs mere om leje af vores mødelokaler her.

  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide

Kurser og events

Den Fynske Spilfabrik afholder løbende kurser og events, som omhandler spil og/eller iværksætteri. Eksempler herpå er:

  • Konferencen Let’s Talk About GAMES (afholdes årligt)
  • Fyraftens Fif (netværksmøder med fagligt oplæg)
  • Kurser i spiludvikling
  • Workshops i spilprogrammering i Unity
  • Workshops i digital grafik

 

Læs mere her, eller følg Den Fynske Spilfabrik på Facebook for at holde dig opdateret. Ønsker du samarbejde om en aktivitet, eller har du ønsker til kurser og workshops, er du velkommen til at kontakte vores daglige leder Fleur Bernburg på 42951942, eller fleur@denfynskespilfabrik.dk.

Det tilbyder vores siddende iværksættere

De mange iværksættere, vi har siddende, har til sammen et væld af kompetencer, som du kan få glæde af. Herunder har vi lavet en oversigt over alle de produkter og ydelser, som vores iværksættere til sammen kan tilbyde. Er du interesseret i at læse mere om de enkelte virksomheder, har vi lavet en liste over alle siddende virksomheder og iværksættere her.

Er du i tvivl om hvilke virksomheder, der passer til dit projekt, så kontakt os på kontakt@denfynskespilfabrik.dk. Så sætter vi dig i forbindelse med den rette virksomhed!

Spiludvikling

Få hjælp til at realisere dit spil eller din oplevelsesidé. Vores iværksættere tilbyder hjælp med spiludvikling, programmering og grafik, både i 2D og i 3D, på skærm og i virtual reality samt digitalt og analogt (brætspil).

Undervisning

Vil du lære om spiludvikling, e-sport eller videoproduktion, så er du kommet til det rette sted. Book vores iværksættere til at gøre dig klogere på disse emner, så du kan få det bedst mulige grundlag for dit arbejde.

Videoproduktion

Få lavet professionelle reklamefilm, profilfilm, foredragsvideoer eller andre former for videoer af vores iværksættere med speciale i netop dette.

Tekstforfatning

Mangler du tekster og SEO-optimering til din hjemmeside, korrekturlæsning, undertekster – eller ja, bare noget med tekst? Dét klarer vores iværksættere også.

Markedsføring

Det er vigtigt at stikke ud og blive set i dagens tætte informationsstrøm. Derfor er det en god investering at bruge penge på markedsføring. På den Fynske Spilfabrik kan du finde iværksættere med kompetencer indenfor dette, der gerne vil hjælpe dig.


Kontakt os for mere info

Har du spørgsmål til nogle af de her listede ydelser, eller er du interesseret i selv at blive tilknyttet Den Fynske Spilfabrik, er du velkommen til at kontakte os!

Kontakt Kasper Høvsgaard på kh@firmafokus.dk eller 71992264.