Foreningens formål

Foreningen er en nonprofitforening, drives af frivillige og skal bidrage til udviklingen af vækstlaget inden for spil og digital produktion i Region Syddanmark.

Foreningen skal brobygge til og samarbejde med relevante nationale og lokale institutioner, uddannelser og relateret erhvervsliv samt støtte og igangsætte tiltag der fremmer den fynske/syddanske spilindustri.

Foreningen skal især fokusere på at stimulere miljøet for iværksættere og studerende ved at skabe fagligt netværk og fællesskab via events som gamejams, spilfremvisninger, talks og konferencer m.m. Formålet er også at mindske fraflytningen af spiludviklere til andre regioner.


Bestyrelsen

  • Formand: Brian Lindskov Larsen
  • Næstformand: Christian Zederkof Stochholm
  • Kasserer: Fleur Bernburg
  • Ordinært medlem: Sylvester Agerbæk Hansen
  • Ordinært medlem: Denni Pedersen
  • Ordinært medlem: Jake Sødring Sølberg
  • Suppleant: Morten Larsen
  • Suppleant: Jesper Gojal Krogsgaarg

Kontorfællesskab med tryk på fællesskab

På Den Fynske Spilfabrik er vi mere end blot et iværksættermiljø. Vi er mere end blot skriveborde arrangeret ved siden af hinanden. Vi er et fællesskab af iværksættere, der inddrager hinanden i opgaver på kryds og tværs, i faglig sparring og i sociale aktiviteter. På Den Fynske Spilfabrik har vi en digital profil, og derfor ser du et netværk af unge iværksættere, der involverer alt fra programmører, danske spiludviklere, grafisk design, og visuel kommunikation. Med lokation på Polymeren i Årslev tilbyder vi iværksætter støtte til iværksættere, der arbejder med spiludvikling på Fyn.

På Den Fynske Spilfabrik har vi et ønske om at styrke den danske spilbranche. Mere specifikt har vi et ønske om at støtte op om danske spiludviklere på Fyn og deres mulighed for at få professionel sparring. Vi vil hjælpe danske spiludviklere med at tage springet fra hobbyplan til professionelle, danske spiludviklere.

Digitalt iværksætteri og spiludvikling på Fyn

På Den Fynske Spilfabrik går vi op i et iværksættermiljø, der kan supplere og styrke hinanden. Vi ved, at et stærkt iværksættermiljø med et godt internt netværk styrker virksomhederne imellem.

Vores hovedfokus ligger på danske spiludviklere, men vores iværksættermiljø er åbent for alle, der har en digital profil. Med et tværfagligt samarbejde og sparring på tværs af spidskompetencer er vi med til at sikre et styrkende iværksættermiljø for danske spiludviklere.

Helt lavpraktisk driver vi et kontorfællesskab for iværksættere inden for spiludvikling, esport og tilstødende brancher. Hertil afholder vi kurser og events, som både er målrettet vores iværksættere og spilinteresserede. Nogle aktiviteter er centreret om spil, mens andre er centreret om iværksætteri. Vi annoncerer alle aktiviteter på vores Facebookside.

Støtte om iværksættere og danske spiludviklere

På Den Fynske Spilfabrik er vi interesseret i at give mest mulig støtte til vores unge iværksættere og danske spiludviklere. Det gør vi blandt andet gennem oplægsaftener, kurser/workshops og sociale arrangementer.

Se, hvem de andre iværksættere er her.

Savner du iværksætter støtte og et netværk med unge spiludviklere og unge iværksættere i et fedt iværksættermiljø med fokus på et stærkt netværk? Så overvej at blive en del af iværksættermiljøet på Den Fynske Spilfabrik!