Denne talk er til dig, der gerne vil have et bedre overblik over muligheder og begrænsninger i forskellige game engines. Vores to oplægsholdere, Jake og Sylvester, kommer nemlig til at gennemgå hele 8 forskellige game engines: Unity, Unreal, RPG Maker, GameMaker, PlayCanvas, Renpy, Godot og Defold.

Få et overblik over fordele og ulemper ved hele 8 game engines

Vil du gerne i gang med at lave spil - men er lidt forvirret over, hvilket program du skal give dig i kast med? Eller har du måske lavet et spil, men vil gerne vide mere om game engine markedet? Så er denne talk lige noget for dig!

En game engine er et program, hvori man kan bygge spil. Til denne talk vil Sylvester Hansen og Jake Sølberg gennemgå udfordringerne ved at starte et spilprojekt og specifikt udfordringerne ved at vælge den rigtige game engine.

Med sammenlagt 10 års erfaring i spiludvikling er Sylvester og Jake godt klædt på til at klæde dig på - og til at svare på dine spørgsmål.

Praktisk info

 • Hvor: Den Fynske Spilfabrik. Stationsvej 69, 5792 Årslev.
 • Hvornår: 23. september 2021 kl. 19:00 - 21:00.
 • Pris for medlemmer af Den Fynske Spilfabrik: Gratis
 • Pris for ikke-medlemmer: 30 kr.

Disse engines bliver gennemgået

De engines, du kan høre om til dette arrangement, spænder bredt både i sværhedsgrad og genre. Med andre ord er der noget at hente både for nybegyndere og øvede spiludviklere!

Sylvester:

 1. Godot - sværhedsgrad 6/10
 2. Renpy - sværhedsgrad 3/10
 3. Defold - sværhedsgrad 5/10

Jake:

 1. PlayCanvas - sværhedsgrad 8/10
 2. Unity - sværhedsgrad 6/10
 3. Unreal - sværhedsgrad 6/10
 4. GameMaker - sværhedsgrad 2/10
 5. RPGMaker - sværhedsgrad 3/10

Tilmelding

Tilmeld dig arrangementet via formularen nedenfor. 

OBS: Er du ikke medlem af foreningen, koster deltagelse 30 kr., som du skal betale ved ankomst til arrangementet via MobilePay.

Læs mere om medlemskab af Den Fynske Spilfabrik her