Fyraftens Fif-konceptet: Fra iværksætter til iværksætter

Som en del af vores iværksættermiljø bliver vores digitale iværksættere jævnligt booket til at afholde et Fyraftens Fif. Konceptet er, at vores iværksættere videreformidler deres fagspecifikke fifs inden for områder, der kommer iværksætterne til gode. På den måde danner vi på Den Fynske Spilfabrik den officielle ramme for at vores iværksætter deler deres faglige viden med hinanden for styrkelsen af sparringen iværksætterne imellem og det professionelle netværk. Hver Fyraftens Fif er centreret om et specifikt emne. Således har vi emner inden for opstart af virksomhed, digital markedsføring, workflow, projekthåndtering og lignende. Iværksætternes Fyraftens Fifs danner desuden en lokal ramme for et professionelt netværk mellem iværksætterne på Den Fynske Spilfabrik og andre fynske virksomheder og iværksættere.

Fyraftens Fifs er gratis, og alle er velkomne til at høre med om markedsføring og iværksætteri og tage del i sparringen og det professionelle netværk.

Kommende Fyraftens Fif


Tidligere Fyraftnes Fif

Fyraftens Fif vol. 7

Opstart af virksomhed

Oplægsholder: Kasper Høvsgaard fra FirmaFokus.dk ApS

Tidspunkt: Tirsdag d. 28. august 17:00 - 18:00.

Adresse: Stationsvej 69, 5792 Årslev

Fyraftens Fif vol. 6
Kom godt i gang med SEO

Oplægsholder: Victoria Hatting fra Humaning

Tidspunkt: Onsdag d. 27. juni 17:00-18:00

Adresse: Stationsvej 69, 5792 Årslev

Fyraftens Fif vol. 5
Facebook 2.0

Oplægsholder: Alexander Overgaard fra Bukephalos Media

Tidspunkt: Tirsdag d. 29. maj 17:00-18:00

Adresse: Stationsvej 69, 5792 Årslev

Fyraftens Fif vol. 4
Live på de sociale medier - livestreaming 101

Oplægsholder: Mikkel Lund Johansen fra TrainE

Tidspunkt: Tirsdag d. 24. april 17:00-18:00

Adresse: Stationsvej 69, 5792 Årslev

Fyraftens Fif vol. 3
Videoer til sociale medier

Oplægsholder: Jesper Quistgaard fra Instafilm

Tidspunkt: Tirsdag d. 27. marts 17:00-18:00

Adresse: Stationsvej 69, 5792 Årslev

Fyraftens Fif vol. 2
Facebook 101

Oplægsholder: Alexander Overgaard fra Bukephalos Media

Tidspunkt: Tirsdag d. 27. februar 17:00-18:00

Adresse: Stationsvej 69, 5792 Årslev

Fyraftens Fif vol. 1
Markedsføring på LinkedIn

Oplægsholder: Victoria Hatting fra Humaning

Tidspunkt: Tirsdag d. 6. februar 17:00-18:00

Adresse: Stationsvej 69, 5792 ÅrslevProfessionelt netværk mellem fynske iværksættere og virksomheder

I en travl hverdag er det ikke altid nemt at overbevise sig selv om at komme ud af huset og møde andre virksomheder og iværksættere, som måske ikke direkte har en forbindelse til ens eget erhverv. Vi ved alle, hvor vigtigt et godt, professionelt netværk er for ens karriere – iværksætter eller ej. Men det er ikke altid nemt at finde oplagte muligheder for at udvikle et bredt professionelt netværk. Oftest er det gennem arbejde, workshops eller arrangementer om markedsføring, iværksætteri og lignende. Omvendt har arrangementer og workshops en tendens til at koste mere, end en nystartet virksomhed kan prioritere i deres økonomi.

Gennem Fyraftens Fif dækker vores iværksættere en række forskellige emner, der tiltrækker virksomheder og iværksættere på Fyn. Med en varighed på 1 time og en deltagelsespris på 0,- strækker tid og økonomi sig til at kunne deltage. Med Fyraftens Fif søger vi at danne en lettilgængelig ramme for at danne kimen til et professionelt netværk mellem virksomheder og iværksættere på Fyn.

Et Fyraftens Fif er intet mindre end en win-win situation. Alle involverede får et fagligt udbytte af deltagelsen i form af markedsføring af sin virksomhed eller viden om alt fra markedsføring, økonomistyring og iværksætteri. Iværksætterne fra kontorfællesskabet på Den Fynske Spilfabrik får formidlet deres viden og kompetencer til andre virksomheder med henblik på branding af egen virksomhed såvel som formidling af sit eget personlige brand. Deltagerne modtager gratis faglige tips og råd inden for et emne, de interesserer sig for, eller taler ind i en ny opgave, de skal i gang med. Herudover sættes der tid af til sparring deltagerne imellem med sigte på at udvide deres professionelle netværk.

Sparring om markedsføring, iværksætteri og meget mere

Som indehaver af en nystartet virksomhed opdager en iværksætter hurtigt, hvor mange ting de skal kunne holde styr på. På sigt kan opgaverne uden for iværksætternes egne fagligheder udliciteres. Men indtil økonomien kan bære det, må iværksætteren forlade sig på egne evner og råd fra netværk. Derfor bliver Fyraftens Fif også en ramme for sparring mellem fynske iværksættere og virksomheder vedrørende opstart, markedsføring og andre emner inden for iværksætteri. Sparring bliver en vigtig del af et kontorfællesskab og et fagligt og professionelt netværk. Sparringen i det professionelle netværk kan også på sigt blive trædestenen til et nyt samarbejde.

Vi hyrer jævnligt andre fynske iværksættere ind, som ikke er en del af vores kontorfællesskab. Endnu en gang er det med sparring og et professionelt netværk i sigte. Så har du lyst til at dele din viden inden for markedsføring og iværksætteri med andre iværksættere, så kontakt os gerne.

Fandt du ikke hvad du ledte efter? Så læs om vores ydelser, foredrag og oplæg samt kurser og workshops. Vi afholder løbende aktiviteter inden for spiludvikling og iværksætteri.

Har du forslag til et emne, vi bør tage op på en fremtidig Fyraftens Fif?

Sidder du og har en god idé til et emne, vi kunne tage fat i under vores Fyraftens Fif-koncept, vil vi meget gerne se på muligheder for at få dit ønske opfyldt!

Kontakt vores daglige leder Fleur Bernburg på 42951942 eller fleur@denfynskespilfabrik.dk.

Skal du være den næste oplægsholder til Fyraftens Fif?

Er du ekspert i et emne, som andre iværksættere og små/mellemstore virksomheder kunne have gavn af at få øjnene op for / gode råd til / sidste nyt fra, så kontakt os meget gerne - så kan det være, det er dig, der er oplægsholder til næste omgang Fyraftens Fif!

Kontakt vores daglige leder Fleur Bernburg på 42951942 eller fleur@denfynskespilfabrik.dk.