Mød dine fremtidige naboer

Den største fordel ved at sidde i et kontorfællesskab, er netop fællesskabet. At du hver dag har nogen du kan sparre med, spise frokost med og være social sammen med. Det er både med til at holde humøret oppe og til at udvikle din virksomhed. For friske øjne og anderledes perspektiver på dine projekter er med til at gøre både dig og dine produkter / services skarpere!

Derfor er det også vigtigt, at dem der er en del af dit kontorfællesskab, er nogle spændende mennesker. Få stillet din nysgerrighed på hvem du kommer til at dele arbejdsdag med på Den Fynske Spilfabrik ved at klikke på deres logoer:

 

Artifact Game Solutions

Artifact tilbyder erhvervsrettet spiludvikling og undervisning i spiludvikling. De specialiserer sig i virtual reality, men udvikler også andre typer spil og oplevelser, som for eksempel brætspillet ”Tyvenes by”. Med deres ekspertise indenfor spilmotorerne Unity og Unreal, og deres evner til at producere både 2D- og 3D-grafik, kan de realisere komplekse spilidéer til færdige produkter. Se deres store bagkatalog af spil og oplevelser her, og få en god fornemmelse af, om Artifact Game Solutions er din næste samarbejdspartner.

Ydelser

 • Spiludvikling
 • Undervisning i udvikling af både digitale og analoge spil, programmering og 2D-grafik

 

Kontakt

Hjemmeside: artifactgamesolutions.com

Telefon: 50 32 67 24

e-mail: contact@artifact.games

Ejere: Mathias Gudmann og Denni Pedersen

 


Playful Potatoes Entertainment

5 studerende fra Lærings- og Oplevelsesteknologi på SDU er gået sammen om at stifte spiludviklingsvirksomheden Playful Potates Entertainment. De lejer kontor her på Den Fynske Spilfabrik, hvor de er tæt på folk, de kan sparre med dem om iværksætteri og spiludvikling. De arbejder lige nu på at oprette CVR-nr. Ved siden af udviklingen af deres første spil, tilbyder de kurser og workshops i spil- og interaktionsdesign.

Ydelser

 • Undervisning i spil- og interaktionsdesign
 • Undervisning i Unity

 

Kontakt

Playful Potatoes Entertainment har endnu ikke en mail (den er på vej). Ønsker du at komme i kontakt med dem, kan du skrive til kontakt@denfynskespilfabrik.dk – så sender vi dig videre.


TrainE

TrainE er en gruppe passionerede e-sportsundervisere, der alle selv har deltaget i e-sport på professionelt plan. De tilbyder undervisning til unge, der interesserer sig for e-sport. FIFA, League og Legends og CounterStrike: Global Offensive er nogle af de spil, der ligger inden for TrainE’s erfaringspulje. Med stor vægt på sundhed og forældreinddragelse sørger TrainE for, at den unge klarer sig bedst muligt både på kort og længere sigt. Har du et e-sportsprojekt eller ønsker du undervisning i e-sport, så kontakt TrainE her.

Ydelser

 • Undervisning i e-sport
 • Oplæg om e-sport
 • Konsultation på e-sportsprojekter

 

Kontakt

Hjemmeside: traine.dk

Telefon: 28713063

e-mail: kontakt@traine.dk

Ejere: Mikkel Johansen, Jacob Sommer og Jonas Højgaard


Esben Jensen

Esben er en one man army, og arbejder i øjeblikket på sit eget spilprojekt. Esben er skarp til programmering i C# og i spilmotoren Unity. Derudover arbejder han med 3D-grafik i programmet Blender og 2D-grafik i programmet GIMP.

Esben producerer et spil, hvor man skal bygge jernbaner og administrere tog på en fjern planet.

Det kommer til at henvende sig til folk, som spiller strategispil og økonomiske spil.

Inspiration er hentet fra spil som 'Factorio' og 'Railroad Tycoon'.

Kontakt

e-mail: esben.jon@gmail.com


Kenneth Axelgaard

Kenneth er bestyrer for initiativet Gastro & Gaming, som er en gamercafé til unge mellem 12 og 18 år. Én gang om ugen er caféen åben, og her kan de unge komme og spille, hygge sig og få god, sund mad. Initiativet fokuserer på at vise de unge, at spil kan være socialt og gå hånd i hånd med gode madvaner. Derudover er Kenneth spilentusiast, og interesserer sig specielt for spilorienteret underholdning. Tjek Gastro og Gaming ud her.

Kontakt

Hjemmeside: www.polymeren.com/gastrogaming

Navn: Kenneth Axelgaard


Baldusfilm

Baldusfilm laver alt inden for videoproduktion og videoredigering. De kan producere reklamefilm, profilvideoer, kampagnevideoer, foredragsvideoer i stil med Ted Talk og dronevideoer. Vil du gerne selv i gang med at producere video til din hjemmeside og de sociale medier, kan du også ringe til Baldusfilm. De laver nemlig også undervisning i videoproduktion og -redigering. Hvis din virksomhed eller dit projekt er miljøvenligt, giver Baldusfilm 20% i rabat, da det er en kernesag at gøre en positiv forskel for miljøet for Niels Baldus, der er manden bag Baldusfilm. Lyder det som noget du kunne bruge? Så tjek Baldusfilm ud her.

Ydelser

 • Videoproduktion og -redigering
 • Undervisning i videoproduktion

 

Kontakt

Hjemmeside: baldusfilm.dk

Telefon: 30225387

e-mail: info@baldusfilm.dk   

Ejer: Niels Baldus


NP Kommunikation

NP Kommunikation er specialiseret i tekstforfatning og online markedsføring, og sørger for, at din virksomhed fremstår professionel og indbydende på tværs af platforme og medier. Udover at hjælpe dig med tekster til din hjemmeside, markedsføring på de sociale medier, korrekturlæsning og undertekster til dine videoer, kan du også booke Nanna til kurser, workshops og oplæg om tekstforfatning, storytelling, markedsføring og kommunikation.

Ydelser

 • Tekstforfatning til hjemmesider, sociale medier, tryk m.m.
 • Online markedsføring
 • Undertekster
 • Korrekturlæsning
 • Kurser, workshops og oplæg

 

Kontakt

Hjemmeside: npkommunikation.dk  

Telefon: 28978919

e-mail: nanna@npkommunikation.dk

Ejer: Nanna Pedersen​​​​​


Texteholdet

Texteholdet løser stort set alle opgaver, der har med tekst at gøre: Fra søgemaskineoptimerede hjemmesidetekster til korrektur og sparring på din ansøgning, din opgave eller din rapport.

Ydelser

 • Tekstforfatning til hjemmesider, sociale medier, tryk m.m.
 • Korrekturlæsning
 • Hjælp til opgave- og rapportskrivning
 • Hjælp til jobansøgninger og CV

 

Kontakt

Hjemmeside: texteholdet.com  

Telefon: 26137574

e-mail: fleur@texteholdet.dk

Ejer: Fleur Bernburg


Firmafokus

Det kan være overvældende, når man som iværksætter skal sætte sig ind i bogholderi og alt det andet papirarbejde, der følger med, når man starter en virksomhed. Det er blandt andet her, FirmaFokus kan hjælpe. Med kompetencer indenfor bogholderi, virksomhedsrådgivning og iværksætterhjælp har Firmafokus den helt rigtige værktøjskasse til at hjælpe dig i gang. Ønsker du mere tid til dine kerneopgaver, kan FirmaFokus også klare din bogholdning, løn og dine indberetninger. Se hvad FirmaFokus kan gøre for dig her.

Ydelser

 • Iværksætterhjælp
 • Bogholderi

 

Kontakt

Hjemmeside: www.firmafokus.dk

Telefon: 71992264

e-mail: kh@firmafokus.dk

Ejer: Kasper Høvsgaard


Incitare

Udvikling og effektivisering for offentlige og private virksomheder kræver troværdighed, hvilket er en egenskab, Incitare vægter højt i sit arbejde. Incitare er kendetegnet ved handlekraft og vedholdende engagement, og har i mange år skabt positive resultater for virksomheder og institutioner. Trænger din virksomhed til et effektivitetsløft, eller kunne din ledelse være skarpere? Se dine muligheder for samarbejde med Incitare her.

Ydelser

 • Effektivisering
 • Ledelses- og organisationsrådgivning

 

Kontakt

Hjemmeside: www.incitare.dk

Telefon: 20762991

e-mail: incitare@incitare.dk

Ejer: Kurt Larsen

 


Mortens Køreskole

Mortens Køreskole har fokus på den individuelle elevs positive oplevelse af at tage kørekort. Få adgang til de nyeste undervisningsmaterialer og kom på et hold med kun 5 andre deltagere, hvor der er tid til dine spørgsmål i behagelige lokaler med kaffe/the og snacks. Du kan også få rutinetimer, hvis du er utryg ved at køre bil, eller ikke har kørt i lang tid. Opsøg køreglæden via Mortens køreskoles hjemmeside her.

 

Kontakt

Hjemmeside: www.gladbilist.dk

Telefon: 40886565

e-mail: morten@gladbilist.dk

Ejer: Morten Larsen